jaluzele orizontale exterioare

Jaluzele orizontale exterioare au un rol important în înfrumuseţarea mesei dumneavoastră. Iniţial, jaluzele orizontale exterioare au fost concepute drept copertine pentru ferestre, înainte de sticlă, însă în prezent acestea sunt folosite pentru un plus de eleganţă în cadrul locuinţei. Mulţi oameni cumpără obloane pentru a aduce un contrast între ferestre şi pereţi. Atunci când sunt montate corespunzător, acestea obloane aduc o notă vivace locuinţei.În plus, pe lângă acea notă de rafinament, acestea asigură intimitate, siguranţă, ventilaţie sau protejează mobila prin blocarea razelor solare.

 

Există variante minunate de jaluzele exterioare orizontale care pot spori frumusețea interioară a spațiului de locuit. Se pot instala la exteriorul ferestrelor pentru a ajuta la ventilație. Prezența lor poate schimba în mod remarcabil aspectul interioarelor – lumina soarelui se strecoară printre baghete și oferă suficientă lumină și căldură. Mai mult, obiectele delicate din lemn sunt protejate de arșița dogoritoare de la exterior.

 

Tipuri de jaluzele Orizontale Exterioare

 

jaluzele orizontale exterioare

 

Jaluzele orizontale exterioare funcţionale sau împotriva furtunii – Acestea sunt concepute pentru a înveli şi izola exterioare orizontale jaluzele, astfel încât să protejeze geamul împotriva vânturilor şi ploii puternice.
Obloane de protecţie cu fante de ventilaţie – Acest tip de oblon este conceput pentru şirurile mobile sau fixe de fante înguste. Cele mobile asigură pătrunderea unei brize răcoroase pe toată durata verii.
Jaluzele orizontale exterioare tradiţionale – Acest tip de obloane rămâne fix, întrucât nu sunt prevăzute pentru a fi funcţionale. Aceste obloane exterioare pot fi ataşate pe cadrul exterior al ferestrei prin balamale, permiţând deplasarea acestora, sau pot fi ataşate în mod fix pe casă. Acestea vin şi în varianta de panouri solide, inducând un aspect victorian casei dumneavoastră.
Majoritatea persoanelor preferă panourile solide la parter pentru intimitate şi siguranţă, în timp ce obloanele cu fante de ventilaţie sunt preferate pentru al doilea nivel, aducând o briză răcoroasă în camere pe durata lunilor călduroase de vară. Anumite obloane sunt concepute pentru a asigura ambele caracteristici, prin intermediul ridicării unui panou solid din partea inferioară şi plasării unui oblon cu fante de ventilaţie în partea superioară.

 

Culoarea sau stilul locuinţei pot fi modificate numai prin instalarea acestor jaluzele orizontale exterioare rafinate şi elegante. Există numeroase variante de obloane personalizate în funcţie de nevoi şi buget care pot fi amplasate astfel încât să aducă o notă atractivă.